LOADING

Type to search

Sfaturile lu' Costica

Cum sa alegeti foarfeca potrivita pentru gradina

Cum sa alegeti foarfeca potrivita pentru gradina

STIHL oferă o gamă largă de foarfece de gradina de gard viu capabile să facă față cerințelor aproape oricărui spațiu exterior. Indiferent dacă dați formă la arbuști mici sau sculptați garduri vii mari, STIHL vă poate ajuta să infrumusețați peisajul cu foarfeca potrivita.

Cum să alegeti foarfeca de gard viu potrivita?

Prin luarea în considerare a trei întrebări, puteți determina mai bine care foarfeca de gard viu STIHL este cea mai potrivita pentru proprietatea și scopurile tale.

Care este sarcina dvs. principală?

Vă ocupați doar de arbuști mai mici și sarcini de tăiere sezonieră? Vă ocupați de mai multe garduri vii și arbuști? Sau vă ocupați de tăierea grea și nevoia de timp de funcționare prelungita? Luați în considerare nu numai dimensiunea sarcinii, ci și cât de detaliată și cât timp ar putea dura.

De ce tip de inaltime de tăiere aveți nevoie?

Cum sa alegeti foarfeca potrivita pentru gradina

Foarfecele de gard viu STIHL sunt disponibile cu o gamă de opțiuni de prelungire, permițându-vă să abordați o gamă mai largă de sarcini de tăiere. Indiferent dacă sarcina dvs. este la distanța brațului sau necesită o distanță prelungită sau chiar telescopică, puteți găsi un tăietor de gard viu STIHL pentru a pune munca în mâinile dvs.

Vezi produse recomandate

Ce tip de putere preferați?

Alegeți între puterea cu gaz, cu baterie și electrică, în funcție de cerințele sarcinii de tăiere. Luați în considerare locația, timpul și preferințele personale în momentul în care decideți care foarfeca de gard viu este potrivit pentru dvs.

Foarfecele de gard viu pentru proprietarii de case

Gardurile din jurul casei sunt mai mult decât plăcute din punct de vedere estetic. Acestea pot adăuga intimitate și reduce zgomotul de pe stradă. Dar menținerea lor este esențială pentru definirea spațiului dvs. în aer liber. Foarfecele de gard viu pentru proprietarii de case STIHL oferă multe caracteristici excelente, ajutându-vă să mențineți peisajul dvs. în formă.

Vezi produse recomandate

Cum sa alegeti foarfeca potrivita pentru gradina

Foarfece profesionale de gard viu

Pentru performanțe și fiabilitate la nivelul următor, profesionale de gard viu STIHL sunt concepute pentru a oferi putere constantă și fiabilă zi de zi. De la modele cu o rază mai mare de acțiune până la caracteristici axate pe confort, aceste tăietoare de gard viu sunt construite pentru profesioniștii cei mai exigenti.

Vezi produse recomandate

Tăietoare de gard viu cu baterie

Funcționare silențioasă. Performanță fiabilă. Design ușor. Tăietoarele de gard viu cu baterie de la STIHL se ridică la toate așteptările. Adăugați la aceasta comoditatea grab-and-go și beneficiile practic zero întreținere și este ușor de înțeles de ce utilizatorii continuă să se bazeze pe performanța alimentării cu baterii. Fabricat de STIHL.

Vezi produse recomandate