Incaltaminte si manusi

Protectie pentru maini si picioare Protectie pentru maini si picioare Atunci cand lucrezi cu masinarii puternice poti arunca pietre, pietris sau pamant iar mainile si picioarele tale vor fi in prima linie. STIHL ofera o gama extinsa de manusi si papuci speciali pentru a te proteja in functie de sarcina pe care o indeplinesti.
Cizme de piele STIHL pentru fierastrau cu insertie impotriva taieturilor
Ranger_GTX_boots Cizmele de piele STIHL de inalta calitate pentru cei care folosesti fierastraul electric ofera siguranta la orice pas si orice taietura. Varful de otel si insertia rezistenta la taieturi ofera protectia potrivita, in timp ce captuseala din interior formata din material rezistent la apa si care permit pielii sa respire iti ofera comfortul de care ai nevoie la lucru.
Bocanci de siguranta cu sireturi
Bocanci de siguranta cu sireturi Bocancii de siguranta cu sireturi dispun de un varf si calcai de otel pentru a te proteja impotriva obiectelor ascutite. Nu dispun de insertie impotriva taieturilor. Nu sunt potriviti pentru a fi purtati atunci cand folosesti un fierastrau electric. Dispun de varf de otel si captuseala de piele.
Cizme de cauciuc pentru lucratorii forestieri
Cizme de cauciuc pentru lucratorii forestieri Cizmele de cauciuc pentru cei care folosesc un fierastrau electric sunt incaltarile potrivite pentru lucrul in mediu umed. Sunt rezistente la taieturi. Aceste cizme de cauciuc raman moi si flexibile chiar si in temperaturi sub limita de inghet. Comfortabile la purtat.
Manusi de lucru
Manusi de lucru Tipul de manusi pe care-l porti depinde de activitatea pe care vrei sa o indeplinesti. STIHL dispune de o varietate de produse pentru o multime de activitati in aer liber, incepand de la manusi de nailon care-ti lasa pielea sa respire cu captuseala in dreptul palmei, pana la manusi de piele, care ofera protectie termica pentru lucrul in timpul iernii.

Comments are closed.