Protectia pentru cap STIHL-Protectia incepe din varf

Protectia pentru cap STIHL-Protectia incepe din varfProtectia pentru cap, care consta in casca, protectia pentru fata si cea pentru ureche pot proteja zonele vulnerabile impotriva accidentelor si pot face experienta folosirii unei unelte mult mai placuta. Lasa-ne sa-ti aratam unele produse din gama STIHL pentru protectia capului:
Ochelari de protectie
Ochelari de protectieOchelarii de siguranta STIHL nu doar ofera protectie impotriva ranilor. Sunt siguri, foarte usori si comfortabili. Acesti ochelari de inalta calitate absorb razele UV daunatoare si ofera o vedere clara pentru a preveni oboseala ochilor.
Protectia urechilor
Protectia urechilor In mediile zgomotoase, protectia pentru urechi STIHL absoarbe presiunea si frecventa sunetului produs de uneltele puternice.
Protectie combinata pentru fata si urechi
Protectie combinata pentru fata si urechi Protectia combinata pentru fata si urechi STIHL dispune de aparatori pentru urechi si un vizor de plastic sau nailon. Este esential de asemenea sa porti ochelari protectori oricand folosesti o masina de tuns, fierastrau electric, pulverizator, un curatator cu presiune sau o masina de taiat.
Setul de Casca dura
Setul de Casca duraSetul de casca dura STIHL te poate proteja impotriva ranilor atunci cand folosesti unelte puternice. Acesta este format dintr-o casca stabila, un vizor de nailon, metal sau otel si acoperitori pentru urechi. Este esential sa porti ochelari de protectie oricand folosesti o masina de tuns, fierastrau electric, pulverizator, un curatator cu presiune sau o masina de taiat.

Comments are closed.