LOADING

Type to search

Cum sa depozitezi corect

Cum sa depozitezi corect motocoasa

 

Cum sa depozitezi corect motocoasa

Dupa un an in care a controlat cresterea rapida, masina de taiat arbori trebuie sa ia o pauza. Pentru a fi sigur ca va avea parte de un inceput proaspat dupa trecerea iernii, sunt cateva elemente pe care trebuie sa le tii minte inainte de a o pune in depozit.

Am alcatuit o lista de sfaturi aici:

Cum sa depozitezi corect motocoasa

 

Cum sa depozitezi corect motocoasa Goleste rezervorul.

Inainte de a pune masina in depozit, curata fiecare piesa cu atentie si apoi goleste rezervorul in totalitate. Pentru a goli carburatorul, lasa masina sa functioneze pana se opreste motorul. Curata orice murdarie de pe masina si asteapta pana se usuca complet.

Cum sa depozitezi corect motocoasa  Verifica bujiile.

Scoate bujia si studiaz-o. Daca electrozii bujiei au o culoare caramizie, atunci sunt OK. Daca nu, s-ar putea sa fie nevoie sa cureti electrozii sau sa-i inlocuiesti.

Cum sa depozitezi corect motocoasa  Verifica lama de taiat de metal.

Indeparteaza lama de taiat de metal si curat-o. Verifica cu atentie sa nu aiba nici un defect si protejeaz-o de coroziune. Daca este necesar, poti duce lama la dealerul tau autorizat pentru ascutire.

Cum sa depozitezi corect motocoasa  Pastreaza liniile de cosit umede.

Pentru a pastra liniile de cosit elastice, indeparteaza bobinele de pe capete si pastreaza-le intr-un loc umed. Cu doua sau trei zile inainte de inceperea noului sezon, pune liniile in apa pentru a le mentine flexibile.

Cum sa depozitezi corect motocoasa  Economiseste spatiu in depozit.

O masina de tuns arbori este depozitata cel mai bine agatata pe perete. Pentru a economisi niste spatiu, poti plia manerul.