LOADING

Type to search

Facem agricultura profesionala accesibila

 

Magazia lu’ Costica este o firma de familie. Ne mandrim cu furnizarea de servicii de reparatie eficiente, intr-un mediu prietenos, oferit de un colectiv profesionist și amabil. Va promitem ca va oferim doar echipamente de cea mai buna calitate, care sunt susținute de catre producatori de incredere si de garantia excelenta. Din 2009 sustinem micii fermieri, antreprenorii din industria de peisagistica dar si cea edilitara. Clienții noștri sunt, de asemenea si persoane fizice interesate de marcile premium pe care le comercializam.

 

Toata lumea intreaba cine este Costica, marea majoritate vor sa-l cunoasca. Costica este din punctul nostru de vedere un adjectiv sinonim cu „bine facut”. Costica pentru noi inseamna asumarea muncii pe care o depunem cosiliind, reparand sau vanzand o solutie. Ne asumam lucrurile facute de noi, ne-am saturat de „las’ ca merge si-asa” sau „n-are nimic daca…….”. Adevarata problema apare atunci cand, prin concesiile pe care ni le permitem, afectam munca, resursele si sperantele unui om. Atunci cand treaba noastra pe jumatate facuta are impact negativ asupra altcuiva. Ca in rest…daca ne-am asuma strict pentru noi insine micile scapari, n-ar fi nicio drama. Vino sa-l cunosti pe Costica sa experimentezi un altfel de „furnizor de servicii si echipamente agricole”.

 

Despre noi

 

Odata cu dezvoltarea noastra, a aparut nevoia de a avea un coleg priceput la tot ce inseamna licitaţii. La întrebarea: „dă cineva mai mult?” Adela a răspuns: „da, pot lucra şi cu francizaţii”. Adjudecat, bineînţeles!

Adela Badalau

Responsabil achizitii

Alexandra Beznea

Website manager

Antonio vorbeste mereu despre cat de importanta este fiecare piesa in parte, despre cum o singura piesa este decisiva pentru intregul sistem al utilajelor, la fel cum fiecare francizat este important pentru unitatea modelului de afacere. Pentru ca le cunoaste pe toate foarte bine, el este o piesa esentiala in echipa noastra.

Antonio Ciocan

piese si francizati

Andreea Tudor

Contabil

Bianca Samoila

Asistent manager

Un om mereu concetrat pe ce are de facut, Catalin are grija sa ofere consultanta necesara clientilor care ne trec pragul. Cunoaste fiecare produs din magazin si iti poate spune oricand, cu siguranta, ce este mai potrivit pentru tine si afacerea ta.

Catalin Zinca

Comercializare piese de schimb tractoare si utilaje agricole

Satul sa priveasca cum fermierii mici si mijlocii din Romania trebuie sa accepte mereu solutii de compromis, Costin a decis sa ia lucrurile in propriile maini. Astazi, este managerul unei echipe extraordinare care il motiveaza sa lucreze mereu mai mult, mai bine, mai eficient. Cea mai mare satisfactie a lui e fericirea clientilor care pleaca multumiti din magazin!

Costin Vlad

manager

Claudia Constantinescu

Consultant tehnic

Denisa Tudorache

Functionar economic

“Nasu”, asa cum este cunoscut de toata echipa, este omul care ne ajuta la orice, oricand. Stie fiecare element al companiei si experienta indelungata l-a facut un membru valoros al echipei, la care apelam oricand cu incredere.

Dinu Grigore

banca, probleme de mentenanta

S-a stricat tractorul? A “picat” o piese la utilajul care cu credinta te-a slujit atatia ani si pe care tocmai vroiai sa-l pui din nou

Dorin Petrache

mecanic tinichigiu

La zona de manipulare a marfii, „coregrafia” este simpla, are numai doua miscari: incarcare si descarcare. Florin, coregraful nostru, are grija intotdeauna de sincronizare si de ritm.

Florin Chetran

sef manipulant

Florin este mecanicul nostru in departamentul service motoutilaje si unelte agricole. Desi lucreaza cu noi de doar 5 ani, experienta lui anterioara si-a spus cuvantul si acum este unul din cei mai importanti membri ai echipei. Pentru a ne ajuta sa oferim servicii de calitate fiecarui client, Florin a participat la cursuri de specializare impreuna cu cei mai importanti producatori de motoutilaje din tara.

Florin Nuta

mecanic motounelte si motoare in 2 si 4 timpi

Florin Radulescu

Cu experienta in domeniu de peste 12 ani, Ionut este unul din membrii indispensabili ai echipei noastre. Este director de vanzari in cadrul Keiron Logistics SRL si este mereu gata sa ofere clientilor consultant de specialitate. El te va ajuta sa gasesti solutii noi la problemele tale, si va face toate astea cu zambetul pe buze!

Ionut Burlacu

Consultant tehnic utilaje agricole

Cine spune ca femeile nu au loc printre masinarii nu a cunoscut-o inca pe Ioana. Desi se ocupa de contabilitate, nu de mecanica, Ioana reuseste sa se adapteze perfect la ritmul echipei si sa-si indeplineasca sarcinile cu brio.

Ioana Nedelcu

Contabil

Loredana este o persoana organizata si meticuloasa, la fel ca toti colegii nostri, dar cand ne-a spus ca hobby-ul ei sunt puzzle-urile, pentru ca ii place sa puna piesa potrivita, in locul potrivit, pentru a obtine imaginea potrivita, a fost mai mult decat logic ca ea e potrivita pentru logistica.

Loredana Raduta

logistica

Sunt omul din firma care interactioneaza cel mai mult cu oamenii, ceea ce imi place foarte mult, pentru ca sunt un om sincer si corect, am o atitudine serioasa in acelasi timp placuta, sigura si respectabila. Sunt persoana care creaza o atmosfera placuta in cadrul companiei.

Mihaita Budaca

director vanzari

n acest domeniu, este vital sa ai parte de serviciile unui mecanic bun si intreprinzator. Ei bine, aceasta persoana este Nicusor, care nu conteneste sa ne uimeasca cu priceperea si originalitatea sa. Nu exista defectiune tehnica care sa nu poata fi reparata de Nicusor, indiferent daca vorbim despre un tractor sau un utilaj agricol.

Neculai Romanici

mecanic utilaje agricole

Nicoleta Nitescu

Suport vanzari

Radu Simion

Sef magazin

In magazinul nostru este ca la muzeu, nu doar ca avem piese valoroase si deosebite, dar avem si un ghid pe masura – Sebastian este mereu gata sa vorbeasca despre marci, despre modele si despre oferta noastra.

Sebastian Francu

agent vanzari utilaje agricole

Pentru necunoscatori, Fane este doar un sofer de buldoexcavator. Cunoscatorii insa sunt capabili sa vada priceperea lui Fane si seriozitatea cu care trateaza forarile orizontale. Cu siguranta este profesionistul pe care orice client si-l doreste!

Stefan Sinu

sofer – operator utilaje

Cateodata, experienta valoreaza mai mult decat orice scoala. Acesta este si cazul lui Virgil, care de o viata lucreaza cu tractoare si utilaje agricole. Orice problema ai avea, Virgil este gata sa o rezolve, fara sa foloseasca neaparat tehnologii complicate.

Virgil Anton

mecanic utilaje agricole