LOADING

Type to search

Noutati

Vizita Hans Peter Stihl si Dr. Nikolas Stihl in Romania la Magazia Lu Costica

Vizita Hans Peter Stihl si Dr. Nikolas Stihl in Romania la Magazia Lu Costica

Admirația noastră, a românilor, pentru nemți și lucrurile de calitate produse în Germania este bine cunoscută. De ceva timp, cultura lucrului bine făcut are o conotație și mai personală pentru mulți dintre noi. Dar atunci când un neamț apreciază munca noastră, a românilor, atunci chiar este motiv de sărbătoare! Iar când doi nemți apreciază un lucru făcut de români, atunci nu poți decât să dai sfoară în țară!

Asta facem noi acum, când vrem să împărtășim cu voi, cititorii și clienții nostri, onoarea pe care ne-au făcut-o proprietarii companiei germane Stihl Group, atunci când au vizitat Magazia lu Costică în luna aprilie. Grupul german Stihl are o istorie veche de mai bine de 90 de ani, iar azi asigură peste 14.200 de locuri de muncă în întreaga lume, inclusiv ingineri și proiectanți. Firma este prezentă în peste 160 de țări, având peste 35.000 de distribuitori autorizați. Astări, datorită calității produselor și serviciilor ce însoțesc produsele, Stihl este marca de referinta a profesionistilor care activeaza in exploatatiile forestiere sau in firmele de peisagistica si gradinarit din întreaga lume. Si pentru că Stihl își dorește ca voi, clienții care le cumpărați produsele să aveti parte de o prezentare optimă a produselor, dar și de asistență completă, și personalizată, motoutilajele STIHL se vând doar în rețeaua proprie de distribuitori autorizati, precum Magazia lu Costică. Distribuitorii sunt instruiți cu privire la aspectele tehnice ale motoutilajelor, dar și asupra modului de întreținere și service. În plus, distribuitorii autorizați oferă clienților accesorii și piese de schimb pentru motoutilajele comercializate. În atelierul de service al oricărui distribuitor autorizat se asigură suport tehnic în timpul garanției și post garanție.

Actionarul principal si presedintele consiliului de administratie al Stihl Grup cat si fiul acestuia ne-au onorat cu prezența lor la magazinul nostru din Ploiești, strada Ștrandului, nr 70. Domnii Hans Peter Stihl și domnul Dr. Nikolas Stihl, sunt cei care duc mai departe principiile de bază ale fondatorului companiei, Andreas Stihl. El a pornit la drum în anul 1926, cu ideea că un produs este bun în măsura în care serviciile care îl însoțesc sunt bune. 

Calitatea produselor Stihl,  de la motocositori, motoferăstraie și motocoase, până la brandul Viking pentru mașini și tractoare de tuns gazonul și scarificatoare, este incontestabilă. Dar degeaba ar fi bune aceste produse, dacă noi, cei de la Magazia lu Costică nu le-am însoți cu servicii de calitate. Or, tocmai această calitate a serviciilor oferite de noi a a fost apreciată de cei doi musafiri de onoare ai grupului Stihl în cadrul vizitei lor la Magazia lu Costică.

Dumnealor au venit să aprecieze investiția Stihl în magazinul nostru și ne-au felicitat pentru rezultate obținute de noi, un magazin românesc, într-un timp atât de scurt. Desigur, efortul nostru a fost unul de echipă, și toți angajații din Magazia lu Costică au contribuit la această performanță. Dar în obținerea rezultatelor pentru care am fost felicitați de cei doi, cei mai importanti oameni din conducerea Stihl Grup, un loc aparte l-au avut reprezentantul zonal Stihl, domnul Marton Eszes, și directorul Stihl România, domnul Ioan Mezei. Fără coordonarea și implicarea domnului Marton Eszes în activitatea nostră, nu am fi reușit să ajungem aici, să fim felicitați de delegația germană. Ii multumim ca de la inceput a avut incredere in noi, atunci cand noi nu am avut și apreciem eforturile dumnealui de a ne ajuta să creștem într-un timp atât de scurt. Multumim intregii echipe Stihl Romania pentru suportul acordat!

Vizita Hans Peter Stihl si Dr. Nikolas Stihl in Romania la Magazia Lu Costica

Hans Peter Stihl, Dr. Nikolas Stihl, Ioan Mezei, Catalin Zinca, Costin Vlad

În cadrul magazinului nostru, clienții pot cumpăra întreaga gamă de motounelte pentru casă, parcuri și grădini. Cele mai populare articole din gama Stihl vândute de Magazia lu Costică sunt motoferăstraiele și motocoasele, și anume motoferăstrăul MS 170 și motocoasa FS55. Desigur, și brandul Viking pentru mașini și tractoare de tuns gazonul și scarificatoare le urmează îndeaproape, pentru că, nu-i așa, ele sunt complementare. Cei mai mulți clienti ai noștri au nevoie și de unelte precum motoferăstraie și motocoase, dar și de mașini de tuns gazonul. Cum ar arăta un gazon tuns și îngrijit, dar copacii de pe margine plini de crengi moarte și uscate? Nu ar arăta prea bine, nu-i așa?

Mulțumim tuturor clienților care au cumpărat de la MagaziaLuCostica precum motoferăstraie, motocoase, mașini și tractoare de tuns gazonul. Vă asigurăm că vom face tot ce ne stă în putință să menținem standardele de calitate cu privire la serviciile care, așa cum spunea fondatorul Stihl, trebuie să însoțească orice produse de calitate.

Vă așteptăm să vizitați Magazia lu Costică din Ploiești, Strada Ștrandului nr. 70 și online pe www.magazialucostica.ro.