LOADING

Type to search

Pornirea unui motoferăstrău

Alegerea unui fierastrau

Alegerea unui fierastrauPrin faptul ca face taierea lemnului mai usoara, mai rapida si mai satisfacatoare, un fierastrau de calitate va scurta munca intr-un timp foarte scurt.

Marimea conteaza?

  • Gandeste-te la cei vei folosi fierastraul: o lama de 30 cm poate taia aproape dublul lungimii sale- asta inseamna aproape jumatate de metru in diametru.
  • Este evident ca ai nevoie de putere, dar nu prea mare pentru a o controla. Gandeste-te la asta si cere niste sfaturi. Pastreaza totul sigur si usor.
  • Cauta elemente de siguranta precum o frana pentru lant, tensiunea lantului sau un prinzator de lant.
  • Un fierastrau pe care-l poti folosi comfortabil este un fierastrau sigur. Cauta o masinarie echilibrata cu un raport putere-greutate bun: trebuie sa fie suficient de usor pentru a-l manevra si suficient de puternic pentru a fi eficient.
  • Usurinta cu care poate fi folosit este un alt factor decisiv. Este usor sa pornesti fierastraul? Butoanele de control sunt accesibile si usor de folosit?

Cere intotdeauna sfaturi de la un specialist atunci cand vrei sa-ti alegi un fierastrau. Distribuitorul tau autorizat STIHL the va ghida spre cel mai indicat fierastrau pentru nevoile tale, si-ti va oferi echipament de protectie si accesorii.